Waarom Bonaire?

Bonaire is een schitterend eiland in de Caribische zee met luxe, gezellige appartementen en vakantiehuizen. Aruba, Bonaire en Curacao, ook wel bekend als de ABC eilanden ... De 'benedenwindse' deel van het Nederlands West-Indie met een heerlijk klimaat. Kies uit de rustigste van de drie en je zal er zeker het gevoel van een tweede huis vinden!


Ontspan & Relax

In tegenstelling tot de meeste andere Caribische eilanden is Bonaire het beste te omschrijven als een 'laidback' eiland. Geen gedoe of fancy, gewoon en kleinschalig!

Een ideale plek als u graag een pauze van het jachtige leven van het noordelijk halfrond wilt nemen.

Bonaire is: genieten van een barbecue bij zonsondergang op het strand, het doen van een wandeltocht door de ongerepte natuur, duiken of snorkelen in helder blauw water of genieten van een zeiltocht naar een van de eilanden in de buurt. Of ontdek Bonaire met één van de leuke activiteiten en bezienswaardigheden


Duiken en snorkelen

Zoals reeds vermeld, Bonaire staat voor de natuur .... Ongerepte landschappen, een natuurlijke kustlijn maar vooral is Bonaire bekend om zijn verbazingwekkende onderwater natuur, zijn koraalriffen en overvloedig leven in de zee! Bij veel vakantie appartementen zijn duikscholen en duiklocaties in de buurt.

Appartementen te huur op Bonaire 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam